31 març, dia mundial contra el càncer de còlon

Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte

Agenda

 • JULIOL 2017 · Ciutadans

  Inici del Programa a El Carmel (1a ronda)

  Des del mes de juliol de 2017 s'inicia l'activitat del Programa en 1a Ronda, a l'ABS 7C El Carmel. Des de juliol i fins al mes d'octubre del 2017, es convida a tots els homes i dones de 50 a 69 anys que viuen en aquesta zona a participar en el Programa. S'enviarà una carta d'Invitació juntament amb el llistat de farmàcies adherides al Programa en aquesta àrea (s'adjunta llistat), per anar a recollir a la farmàcia més propera el kit i les instruccions. La prova es realitza a casa de forma còmoda i senzilla i caldrà retornar-la a la farmàcia. Una vegada analitzades les mostres al laboratori de l'Hospital Clínic, es comunicaran els resultats mitjançant carta o trucada telefònica. És una gran oportunitat per prevenir i tenir cura de la seva salut!
 • JULIOL 2017 · Ciutadans

  Inici del Programa en Marc Aureli

  A finals del mes de juliol s'inicia l'activitat del Programa, en 4ª Ronda, en l'ABS 5C_Marc Aureli. Des de finals del mes de juliol i fins a finals de setembre de 2017 es convida a tots els homes i dones de 50 a 69 anys que viuen en aquesta zona a participar en el Programa. S'enviarà una carta d'invitació juntament amb el llistat de farmàcies adherides al Programa en aquesta àrea (s’adjunta llistat), per anar a recollir a la farmàcia més propera el kit i les instruccions. La prova es realitza a casa de forma còmoda i senzilla i caldrà retornar-la a la farmàcia. Una vegada analitzades les mostres es comunicaran els resultats mitjançant carta o trucada telefònica. Una gran oportunitat de prevenir i tenir cura de la seva salut!
 • MAIG 2017 · Ciutadans

  Inici del Programa a Horta – Lisboa (2) (1a ronda)

  Des del mes de maig de 2017 s’inicia l’activitat del Programa novament, en 1ª Ronda, a l'ABS 7D 'Horta – Lisboa'. Des de finals de maig i fins a finals de juliol del 2017 es convida a tots els homes i dones de 50 a 69 anys que viuen en aquesta zona a participar en el Programa. S’enviarà una carta d’Invitació juntament amb el llistat de farmàcies adherides al Programa en aquesta àrea (s'adjunta llistat), per anar a recollir a la farmàcia més propera el kit i les instruccions. La prova es realitza a casa de forma còmoda i senzilla i caldrà retornar-la a la farmàcia. Una vegada analitzades les mostres al laboratori de l’Hospital Clínic, es comunicaran els resultats mitjançant carta o trucada telefònica. Es una gran oportunitat per prevenir i tenir cura de la seva salut!
 • 10/05/2017 · Ciutadans

  Inici del programa a Sant Adrià del Besòs-2 (1a ronda)

  Aquest mes de maig s’inicia l’activitat del Programa a l'àrea de Sant Adrià-2. Des de mitjans del mes de maig i fins a mitjans de setembre de 2017 es convida a tots els homes i dones de 50 a 69 anys que viuen en aquesta zona a participar en el Programa. S’enviarà una carta d’invitació juntament amb el llistat de farmàcies adherides al Programa en aquesta àrea (s’adjunta llistat), per anar a recollir a la farmàcia més propera el kit i les instruccions. La prova es realitza a casa de forma còmoda i senzilla i caldrà retornar-la a la farmàcia. Una vegada analitzades les mostres es comunicaran els resultats mitjançant carta o trucada telefònica. Per la vostra salut, participeu-hi!
 • Maig 2017 · Ciutadans

  Inici del Programa a Horta – Lisboa (1a ronda)

  Des del mes de maig de 2017 s’inicia l’activitat del Programa novament, en 1ª Ronda, a l'ABS 7F 'Horta – Lisboa'. Des de principis de maig i fins a finals de novembre del 2017 es convida a tots els homes i dones de 50 a 69 anys que viuen en aquesta zona a participar en el Programa. S’enviarà una carta d’Invitació juntament amb el llistat de farmàcies adherides al Programa en aquesta àrea (s'adjunta llistat), per anar a recollir a la farmàcia més propera el kit i les instruccions. La prova es realitza a casa de forma còmoda i senzilla i caldrà retornar-la a la farmàcia. Una vegada analitzades les mostres al laboratori de l’Hospital Clínic, es comunicaran els resultats mitjançant carta o trucada telefònica. Es una gran oportunitat per prevenir i tenir cura de la seva salut!
 • 20/04/2017 · Ciutadans

  Inici del Programa al Sardenya (1a ronda)

  Aquest mes de febrer s’inicia l’activitat del Programa a Sardenya (7B). Des de finals del mes d'abril de 2017 i fins a finals de'agost de 2017 es convida a tots els homes i dones de 50 a 69 anys que viuen en aquesta zona a participar en el Programa. S’enviarà una carta d’invitació juntament amb el llistat de farmàcies adherides al Programa en aquesta àrea (s’adjunta llistat), per anar a recollir a la farmàcia més propera el kit i les instruccions. La prova es realitza a casa de forma còmoda i senzilla i caldrà retornar-la a la farmàcia. Una vegada analitzades les mostres es comunicaran els resultats mitjançant carta o trucada telefònica. Per la vostra salut, participeu-hi!
 • 05/04/2017 · Ciutadans

  Inici del programa a La Pau (4a ronda)

  Aquest mes de març s’inicia l’activitat del Programa a La Pau (10I). Des de principid del mes d'abril i fins a finals d'agost de 2017 es convida a tots els homes i dones de 50 a 69 anys que viuen en aquesta zona a participar en el Programa. S’enviarà una carta d’invitació juntament amb el llistat de farmàcies adherides al Programa en aquesta àrea (s’adjunta llistat), per anar a recollir a la farmàcia més propera el kit i les instruccions. La prova es realitza a casa de forma còmoda i senzilla i caldrà retornar-la a la farmàcia. Una vegada analitzades les mostres es comunicaran els resultats mitjançant carta o trucada telefònica. Per la vostra salut, participeu-hi!
 • Març 2017 · Ciutadans

  Inici del Programa a Via Barcino (1a ronda)

  Des del mes de març de 2017 s’inicia l’activitat del Programa novament, en 1ª Ronda, a l'ABS 9F 'Via Barcino'. Des de principis de març i fins a principis de setembre del 2017 es convida a tots els homes i dones de 50 a 69 anys que viuen en aquesta zona a participar en el Programa. S’enviarà una carta d’Invitació juntament amb el llistat de farmàcies adherides al Programa en aquesta àrea (s'adjunta llistat), per anar a recollir a la farmàcia més propera el kit i les instruccions. La prova es realitza a casa de forma còmoda i senzilla i caldrà retornar-la a la farmàcia. Una vegada analitzades les mostres al laboratori de l’Hospital Clínic, es comunicaran els resultats mitjançant carta o trucada telefònica. Es una gran oportunitat per prevenir i tenir cura de la seva salut
 • Desplegament del Programa a Barcelona Dreta i Barcelona Nord · Ciutadans

  Inici de les àrees d'Encants (10E) i Ciutat Meridiana (8H)

  Avui dia 1 d'octubre s'inicia el desplegament del Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte a Barcelona Dreta i Barcelona Nord (podeu consultar Nota de premsa). Per a més informació podeu consultar el calendari previst per aquest 2015.

1 de 1:

 • 1

Oficina Tècnica Barcelona Contacte

Hospital del MarHospital ClínicHospital de la Santa Creu i Sant PauHospital Vall d'Hebron

Altres institucions que fan possible aquest programa

 • Col·legi de Farmacèutics de Barcelona
 • Generalitat de Catalunya. Departament de Salut

Empreses col·laboradores

Contacte - Nota legal - Política de Cookies - Accessibilitat